2z.hu-Méréstechnika, Egerszólát

Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Méréstechnikai tanácsadás A vevők (elsősorban az autóiparban és a mezőgazdasági gépgyártásban) egyre nagyobb követelményeket támasztanak a beszállítóikkal szemben. Ma már nem elegendő, ha az egy szériában beszállított alkatrészek minden darabja a rajzi tűrésen belül van, a gyártás hosszú távú folyamatképességének is el kell érnie a Cp; Cpk = 1, 67-et. Ez nem csak a gyártó-eszközökkel szemben támaszt hatalmas követelményeket, hanem az ellenőrzésükre alkalmazott mérő- és ellenőrzőeszközökkel szemben is.


Cégleírás
A fent leírtak előrevetítik azt a képet, hogy a megnövekedett igényeknek csak drága, korszerű mérőeszközökkel lehet megfelelni. Nagyon sok kisvállalkozás e téves felfogás miatt kerül nehéz helyzetbe, amikor a fent említett vevők beszállítója szeretne lenni. Ezen vállalkozások számára nyújthatunk segítséget az alábbi területeken: - a mérési feladathoz a megfelelő mérőeszköz költséghatékony kiválasztása illetve a meglévő mérőeszközök hatékony alkalmazása - mérőhelyek, mérőállomások tervezése, beüzemelése - mérőeszköz felügyeleti rendszer kiépítése, mérőeszköz nyilvántartás - mérőrendszer elemzés (MSA) - kalibrálási munkautasítások készítése, mérési bizonytalanság becslése - köszörülési beégésvizsgálat - méréstechnikai oktatások Ha az Ön vállalkozása a gépipar bármely területén alkatrészgyártással foglalkozik, de a fenti feladatok megoldására nem tud egy mérnököt alkalmazni, forduljon hozzánk bizalommal.
Kulcsszavak:
Kalibrálás, Méréstechnika, Gépipar, Alkatrészgyártás, Mérőeszköz, Mezogazdasági gépgyártás, Méréstechnikai oktatás, Ellenorzoeszközök, Kalibrálási munkautasítások készítése, Köszörülési beégésvizsgálat, Méroeszköz nyilvántartás, Mérorendszer elemzés, Méroállomások beüzemelése, Méroállomások tervezése
2z.hu-Méréstechnika a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: 2z.hu-Méréstechnika

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

  1. Vincellériskola Utca 26.
    3300  Eger
  2. VÁCI MIHÁLY U 26
    3400  Mezőkövesd
  3. Gárdonyi Géza Utca 13.
    3200  Gyöngyös
  4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete